Vacatures/Stages

Bij Bakkerij Kees Gutter draait alles om brood en banket. Bij ons kunt u brood en banket bakken, distribueren en verkopen.

Staan hier geen vacatures? Dan hebben wij die op het moment niet. U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen. 

  • Voor de functie van brood- en banketbakker in onze bakkerij vragen wij een afgeronde basisopleiding of de wil deze opleiding te volgen.
  • Voor de functie van magazijnmedewerker/chauffeur bij Bakkerij Kees Gutter is een rijbewijs B vereist. Daarnaast moet u een goede fysieke gesteldheid en doorzettingsvermogen hebben en goed `s nachts kunnen werken.
  • Verkoopsters bij Bakkerij Kees Gutter zijn enthousiast, leergierig, klantvriendelijk en werken graag de hele dag met mensen.

Heeft u interesse in een baan bij Bakkerij Kees Gutter? Stuurt u dan uw sollicitatiebrief met motivatie en C.V. naar ggutter@keesgutter.nl.
 Werken bij Bakkerij Kees Gutter

Stages

Bakkerij Kees Gutter investeert graag tijd en kennis in jonge mensen, die enthousiast zijn voor het vak van bakker, banketbakker of verkoopster. Ben je geïnteresseerd in een stage bij Kees Gutter? Stuur dan je sollicitatiebrief naar ggutter@keesgutter.nl. Wij kijken dan of we nog een stageplaats vrij hebben in de periode waarin je een stageplaats zoekt.

Meer kans maken op een stageplaats? 
Zorg dat je ruim op tijd een stageplaats bij Bakkerij Kees Gutter aanvraagt. Niet alleen geeft het aan dat je gemotiveerd en georganiseerd bent, het zorgt er ook voor dat wij ruim de tijd hebben om kennis te maken tijdens een gesprek. Vaak hebben wij meerdere stagiaires van dezelfde school, dus is de start van een nieuwe stageperiode niet het juiste moment om ook nog een gesprek te voeren met nieuwe stagiaires.