Sponsoring

Bakkerij Kees Gutter draagt de maatschappij, cultuur, sport, verenigingen en scholen een warm hart toe. Maar ook bij de bakkers en meisjes van Kees Gutter moet er brood op de plank komen. U kunt natuurlijk altijd een aanvraag voor sponsoring bij ons doen, maar wij kunnen helaas niet alle aanvragen positief beantwoorden.

Sponsorbeleid

Sponsoring in producten of waardebonnen voor tombola’s, verlotingen en anderen activiteiten ten behoeve van een stichting, vereniging, school of andere non-profit organisatie, is bij ons de meest voorkomende en gewaardeerde vorm van sponsoring, waarbij we een maximum van twee producten per evenement beschikbaar stellen.

Bent u op zoek naar sponsoring van grotere waarde, zoals bijvoorbeeld een ontbijt, borrelhapjes, lunch of een ander evenement,waaraan wij een bijdrage kunnen leveren? Vraagt u dit dan, met uitgebreide uitleg, aan via info@keesgutter.nl. Dan kunnen wij u een passend voorstel doen, dat vriendelijk is voor de portemonnee van beide partijen.

Bakkerij Kees Gutter doet alleen bij hoge uitzondering in sponsoring in contanten. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen? Mailt u dan via info@keesgutter.nl uw aanvraag en wij beoordelen deze.