Over ons

Bakkerij Kees Gutter is al 60 jaar actief in de regio groot Waterland en heeft zes winkels in Monnickendam, Volendam, Purmerend, Amsterdam-Noord en -Zeeburg. Daarnaast hebben wij meerdere verkooppunten én verzorgen we leveringen aan bedrijven waar met onze producten gewerkt wordt. Bakkerij Kees Gutter is door de omvang van het bedrijf groot genoeg om u professioneel te ondersteunen en grote orders voor u te verwerken, maar de bakkerij is ook klein genoeg voor specifieke, klantgerichte en flexibele oplossingen.

Missie
Bakkerij Kees Gutter staat voor verse producten met zo min mogelijk toevoegingen, die gemaakt zijn van de beste, bij voorkeur regionale, ingrediënten. Onze producten worden met veel zorg bereid door onze vakmensen. Bij Bakkerij Kees Gutter is de klant nog écht koning. We vinden eerlijkheid belangrijk, niet alleen als het gaat om de herkomst en het gebruik van grondstoffen, maar ook als het gaat om onze plek en ons aandeel in de maatschappij. Kees Gutter is buiten een merk ook een mens. En dat maakt van Bakkerij Kees Gutter een bedrijf van en voor mensen.

Kernwaarden

  • Verse producten gemaakt van de beste, liefst regionale, ingrediënten
  • Met zorg bereid door vakmensen
  • Eerlijk en helder over herkomst grondstoffen
  • Sociaal betrokken in de regio
  • Modern familiebedrijf met oog voor medewerkers
  • Trots op het bakkersambacht

Visie
Bakkerij Kees Gutter is dé ‘Bakker van Waterlands’ en dat betekent dat we onze klanten bedienen in de regio Waterland, maar ook sociaal maatschappelijk betrokken zijn bij deze regio. We vinden het belangrijk dat al onze producten uit eigen bakkerij komen en dat onze medewerkers kundig zijn en passie voor hun vak hebben. Daarom investeren wij graag in onze medewerkers. Het echte bakkersvak willen wij stimuleren en promoten. Het is een bijzonder mooi en eeuwenoud ambacht. Bakker Kees Gutter gaat graag met zijn tijd mee en streeft, zowel voor het bedrijf als de medewerkers en op het gebied van milieu, hygiëne en arbo, het hoogst haalbare na.

Els Jansen-Gutter en Greetje Dekker-Gutter, eigenaren Bakkerij Kees Gutter