Over Bakkerij Kees Gutter

Bakkerij Kees Gutter is actief in de regio groot Waterland en heeft zeven winkels in Monnickendam, Volendam, Purmerend, Amsterdam-Noord en -Zeeburg. Daarnaast hebben wij meerdere verkooppunten én verzorgen we leveringen aan bedrijven waar met onze producten gewerkt wordt. Bakkerij Kees Gutter is door de omvang van het bedrijf groot genoeg om u professioneel te ondersteunen en grote orders voor u te verwerken, maar de bakkerij is ook klein genoeg voor specifieke, klantgerichte en flexibele oplossingen.

Kees Gutter toen en nu

Vlak na de oorlog begonnen Andries en Greet Gutter hun broodbakkerij in Holysloot, een dorpje nabij Amsterdam. Na een aantal jaren zag Opa Dries geen uitbreidingsmogelijkheden meer en verhuisde hij met zijn gezin naar de grote stad Monnickendam, waar hij zich in 1960 vestigde aan de Fluwelen Burgwal. Het bedrijf ging later over in handen van hun zoon Kees Gutter. Greetje en Els Gutter namen het bedrijf van hun vader Kees over en zorgden voor nog meer verbreding en verdieping. Zo werd ook de mogelijkheid tot online bestellen gelanceerd.

Inmiddels is Bakkerij Kees Gutter niet meer weg te denken uit Waterland en is het bedrijf uitgegroeid tot de bakker van Waterland met brood, taart en banket als specialiteiten. 

De bakker van Waterlands

Niet alleen staat de ‘Bakker van Waterlands’ voor het heerlijke Waterlands Meergranen brood dat er in de bakkerij gebakken wordt, het staat ook voor de betrokkenheid van het bedrijf Kees Gutter bij alles wat er in Waterland gebeurt.

Kees Gutter zelf stond aan de wieg van bijvoorbeeld Stichting Promotie Waterland en is altijd bereid een handje te helpen bij evenementen en zaken die het mooie Waterland zo bijzonder maken. Ook draagt Bakkerij Kees Gutter als bedrijf graag in allerlei vormen bij aan sport, goede doelen, kunst en cultuur in Waterland.

Benieuwd wat Waterland nog meer te bieden heeft behalve goed brood? kijk dan op www.onswaterland.nl

Monnickendam