Ambacht werkt

Voor grootverbruik denkt u waarschijnlijk niet direct aan de ambachtelijke bakker op de hoek. Toch kan dit veel voordelen bieden.

Om te beginnen biedt onze ambachtelijke werkwijze ons de mogelijkheid om snel te schakelen en ons aan te passen aan de specifieke behoefte van de klant. Doordat we altijd in de buurt zijn en elke nacht vers produceren, kunnen we u bijvoorbeeld zonder problemen van extra brood of banket voorzien bij onverwachte drukte in uw bedrijf. Door onze dienstverlening op maat kunt u altijd op onze service rekenen.

Daarnaast bieden we uitsluitend ambachtelijke producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze kwaliteit wordt door Bakkerij Kees Gutter gewaarborgd en straalt ook af op uw bedrijf. U wilt toch ook alleen het beste voor uw bedrijf? 

Wilt u weten wat Bakkerij Kees Gutter voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Op basis van uw wensen en bedrijfsbehoefte doen wij u graag een passende aanbieding. Tenslotte is geen bedrijf hetzelfde!