WK traktaties

Dat in deze drukke feestperiode ook nog eens het WK gespeeld wordt, zorgt voor de bakkers van Kees voor een gezellige drukte in de bakkerij. Want helemaal aan ons voorbij laten gaan willen we dit sportfestijn niet en dus hebben we een beperkt, maar wel enorm lekker assortiment WK traktaties voor u klaar staan!

Omgekeerde tulband
Onze luxe 'omgekeerde' tulband is zo'n traktatie die tijdens elke feestdag wel kan en dus is deze topper ook tijdens het WK, vanaf vrijdag 19 november in onze winkels te vinden. Deze roombotercake met lekkere sinaasappelchocolade is voor de gelegenheid speciaal voorzien van vrolijke voetbal en Holland versiering en is verkrijgbaar zolang Oranje in de race is voor die wereldbeker!

Tompoucen
Wat is een feest zonder tompoucen! Daarom hebben we op elke speeldag van Oranje onze befaamde oranjetompoucen in het assortiment. Krakend vers met de lekkerste pudding, knapperig roomboter bladerdeeg en zoete oranje fondant. Wil je die zeker scoren? Reserveer dan tijdig!

Orange Friday!
Waarom meedoen met de Amerikaanse hype als we onze eigen Oranjekoorts hebben? Op vrijdag 25 november vieren we bij Bakkerij Kees Gutter daarom Oranje Friday, omdat Nederland op die dag tegen Ecuador voor de overwinning gaat. Scoor je WK traktaties dus zeker op deze aanbiedingsdag!

Gaat Nederland vervolgens door naar de achtste, kwart en halve finale en komen we zelfs in de finale? Houd dan onze social media in de gaten voor meer nieuws over oranjelekkers!