Weggooien is zonde!

Ook bij Bakkerij Kees Gutter houden we aan het eind van de dag helaas verse producten over. Zonde om weg te gooien, maar helaas onverkoopbaar. Voor onze winkels in Winkelcentrum Brazilië in Amsterdam Zeeburg en op het Purmerplein in Amsterdam-Noord is weggooien nu verleden tijd met de magicbox van Too Good To Go!

Too good to go app

Wat is het?
De Too Good To Go app is gelanceerd om voedselverspilling tegen te gaan. Via deze app kun je een magic box vol met heerlijk eten bestellen. De waarde van de inhoud is drie keer zoveel als de kosten. Wat je krijgt, is afhankelijk van wat er overblijft, dus iedere keer weer een verrassing.

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Via de app koop je een voucher voor een magicbox. Aan het einde van de dag kun je die in onze winkels in winkelcentrum Brazilië in Amsterdam Zeeburg of op het Purmerplein in Amsterdam-Noord inleveren en daarmee je magicbox tegen gereduceerd tarief ophalen. Bij Bakkerij Kees Gutter betekent het dat je slechts €5 betaalt voor een box met een waarde van €15. Zo voorkomen we dat goed voedsel in de vuilnisbak belandt!