Too Good To Go

Om samen de voedselverspilling tegen te gaan, is Bakkerij Kees Gutter aangesloten bij Too Good To Go. We leggen u graag wat meer uit over dit concept.

De producten in de Too Good To Go-tas zijn nog steeds vers genoeg om te eten, maar niet meer van de kwaliteit die u – tegen de normale prijs - van een ambachtelijke bakker mag verwachten. Ze zijn echter nog steeds te goed om weg te gooien en dus verkopen we ze via de Too Good To Go app met een korting van ruim 65%.

Bakkerij Kees Gutter werkt met veel (dag)verse producten. Onze broodproducten, die we aan het eind van de dag over hebben, zijn nog steeds dagvers, maar kunnen we de volgende dag niet meer verkopen. Daarom vindt u deze broden of bolletjes in uw Too Good To Go tas.

Daarnaast voegen we aan de tas, indien voorradig, producten toe met een Tenminste Houdbaar Tot (THT)-datum. De THT-datum die wij hanteren houdt in dat we tot deze datum de hoge kwaliteit van onze producten garanderen, als u het product voor de volle prijs bij onze ambachtelijke bakker koopt. THT-producten zijn minstens houdbaar tot deze datum, maar altijd langer goed! Ze worden misschien minder knapperig of minder zacht, maar de producten zijn niet zuur of bedorven en u kunt er niet ziek van worden. Daarom vindt u in de tas, indien voorradig, ook taart en/of koek, waarvan de THT verstreken is, maar die nog steeds te goed zijn om weg te gooien.

In de tas vindt u nóóit producten met een verstreken Tenminste Goed Tot (TGT)-datum. Deze producten mogen na afloop van de TGT-datum niet meer verkocht en gebruikt worden en daarom voegen we ze uiteraard ook niet aan de tas toe.

De inhoud van deze Too Good To Go tas vertegenwoordigd een waarde van €15. U koop deze tas tegen een kortingsprijs van €5. Voor de bepaling van de waarde van de tas hanteren wij, conform de afspraken met Too Good To Go, de originele verkoopprijs van het product. Ook als er een kortingssticker op het product zit of als het product die dag in de aanbieding is.

We hopen u op deze manier voldoende informatie over de achtergrond van Too Good To Go te hebben gegeven. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@keesgutter.nl. Wij helpen u graag.