To Good To Go

Om verspilling tegen te gaan is de winkel van Bakkerij Kees Gutter op Zeeburg al enige tijd aangesloten bij de Too Good To Go-app. Sinds deze week is de app voor alle filialen van de bakker van Waterlands beschikbaar.

Too Good To Go biedt een 'Magic Box' aan. Wat er zo magisch is aan die box? Hij bevat nog prima eetbaar eten dat aan het einde van de dag weg moet worden gegooid door de bakker. Je weet nooit precies wat je in je Magic Box krijgt, totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is en dat je lekker eten krijgt! 

Bij elk filiaal van Bakkerij Kees Gutter staan dagelijks maximaal 4 tassen vol brood en lekkers klaar aan het einde van de dag. Deze zijn te bestellen via de Too Good To Go app en vlak voor sluitingstijd op te halen.

Deelname aan deze app is niet het enige wat de bakkerij doet om voedselverspilling tegen te gaan. Want wat daarna overblijft gaat naar de voedselbank en naar de boer. Zo wordt er zo duurzaam mogelijk omgegaan met voedsel en wordt er nagenoeg geen eten weggegooid.