Team van gouden toppers

Achter iedere succesvolle vrouw staat een sterke man, maar Greetje en Els Gutter van Bakkerij Kees Gutter kunnen daarnaast ook nog rekenen op een heel team van gouden toppers. Dit team zet zich elke dag, 6 dagen in de week dag én nacht in om in alle Waterlandse huishoudens te voorzien van brood en banket. Mede dankzij deze gouden toppers is het 60-jarig jubileum een feit en daarom worden zij tijdens dit feestjaar extra in het zonnetje gezet.

Wie de dames zijn die elke dag in de winkel hun beste beentje voorzetten, weten velen wel. Maar weet u ook wie diep in de nacht in de bakkerij aan het werk is om u `s morgens van vers brood te voorzien? En wie dit brood vervolgens voor dag en dauw over groot Waterland verspreiden? Deze toppers achter de schermen kennen veel mensen niet en daarom grijpen Greetje en Els het jubileumjaar aan om al die mensen vóór en achter de schermen in het zonnetje te zetten.

Passie en ambacht 
Die gouden toppers in het jubileumjaar worden ook gevormd door de verse producten die met zorg bereid worden door de vakmensen van de bakker van Waterlands. Welke ingrediënten er schuil gaan in een product? Daar doet dit moderne familiebedrijf niet geheimzinnig over: eerlijke en heldere klantinformatie is, wat Greetje en Els betreft, net zo belangrijk als het werken met de beste, liefst regionale ingrediënten. De passie voor het vak en de liefde voor het ambacht zorgen er het hele jaar voor dat er talloze unieke streekproducten worden gemaakt, die niet zelden in de prijzen vallen.

De zussen zijn, samen met hun medewerkers, trots op het bakkersambacht en staan graag voor u klaar. Dat doet het familiebedrijf al 60 jaar en dat zal ook in de toekomst zo blijven!

Gouden Toppers flyer
Gouden toppers flyer