Nieuwe broodjeskaart

In een aantal winkels van Bakkerij Kees Gutter kun je terecht voor heerlijke belegde broodjes. Ook zijn deze broodjes online te bestellen en worden ze desgewenst thuisbezorgd. Vanaf deze week is de broodjeskaart aangevuld met nóg meer lekkere varianten.

Om vegetariërs en veganisten meer keus te geven introduceert de bakker van Waterlands een broodje met hummus van Hello Hummus. Een echt kwaliteitsproduct uit Volendam. Ook is er een tosti met pulled veggie aan het assortiment toegevoegd. Deze pulled veggie is gemaakt van jackfruit en smaakvol klaargemaakt als een soort pulled pork. Speciaal voor deze doelgroep zijn er online ook vegetarische broodjesboxen te bestellen.

Vleeseters kunnen nog steeds bij de bakker terecht voor heerlijke belegde broodjes met kwaliteitsvlees van Waterlants Weelde. Dit vlees is afkomstig van dieren uit de regio waar goed voor gezorgd wordt. Zo weet je wat je eet. Daarnaast zijn er nieuwe pizza’s aan het assortiment toegevoegd. Ook hier is gekozen voor de beste ingrediënten. Tot slot zijn er vanaf heden glutenvrije sandwiches te verkrijgen.

Belegde broodjes 1
Belegde broodjes 2
Belegde broodjes 3
Belegde broodjes 4