Klein taartje, groot plezier

Juist in een tijd als deze zijn al die kleine momenten het waard om te vieren. Niet in het groot, maar vooral in het klein. Niet samen, maar wél met elkaar.

Het vergt even omdenken, maar er zijn genoeg redenen om de dag op te vrolijken met een taartje. Van logische momenten als Moederdag, slagen voor school, een verjaardag en de sleutel van je nieuwe huis tot andere momenten, zoals dat: je haar mooi egaal grijs is geworden en dat best mooi staat, je al 8 weken geen make-up draagt, de kinderen weer (deels) naar school mogen, je hele huis aan kant is, die rotpuzzel van 5000 stukjes eindelijk af is of gewoon omdat de zon schijnt en je gezond bent.

taartJE voor een feestJE
Daarom hebben de bakkers van Kees speciaal voor deze gelegenheid kleine taartjes voor kleine feestjes bedacht. Kleiner, maar superlekker en vooral superfeestelijk. De taartjes voor 6 tot 8 personen zijn verkrijgbaar in de smaken Hollandse aardbeien, chocolade en marsepein. Klein taartje, groot plezier!

En al zijn deze taartjes kleiner, je kunt ze nog steeds delen. Met je gezin of huisgenoten, maar ook met je (schoon)ouders, want we geven je er graag kosteloos een extra doosje bij om de puntjes taart ook daar af te geven.

Verlang je ook naar een feestje? Bedenk zelf de reden en bestel (uiterlijk een dag vooraf) zo'n heerlijk taartje voor bij de koffie!

 

Kleintje taart marsepein
Kleintje taart chocolade
Kleintje taart Hollandse aardbeien