Kies voor gezond met granola

Gezond bezig? Dan is de Granola van Bakkerij Kees Gutter wat voor jou!

De granola van de bakker van Waterlands wordt elke dag vers gemaakt van de beste grondstoffen en is er in vier varianten. Er zijn twee soorten granola van gepofte spelt en twee van haver. Beide soorten hebben een variant met honing als natuurlijk zoetstof en een variant zonder honing.

Granola van Bakkerij Kees Gutter

Granola haver met cacao
Gemaakt van havervlokken met cacao en zonder toevoeging van honing. Halve amandelen, cranberries, rozijnen, pompoenpitten, zonnepitten, lijnzaad, cashewnoten, cacao en kaneel zorgen voor een lekkere bite. Een heerlijk suikervrij tussendoortje dat ook in de yoghurt niet te versmaden is.

Granola spelt met noten
Gemaakt van speltpops en zonder toevoeging van honing. Lekker met zonnepitten, pompoenpitten, hazelnoten, halve amandelen, cashewnoten en speculaaskruiden voor een knapperig en smaakvol, suikervrij tussendoortje.

Granola haver met noten
Deze granola met havervlokken is gezoet met honing en bevat, naast halve amandelen en hazelnoten, ook lijnzaad, zonnepitten en een beetje kaneel. Een puur product met natuurlijke suikers.

Granola spelt met fruit
Gemaakt van speltpops en gezoet met honing. Veder bevat deze granola uit zonnepitten, pompoenpitten, hazelnoten, multifruit bakspeciaal en cranberries. Ook aan deze granola is geen suiker toegevoegd.

De vier varianten zijn stuk voor stuk verantwoord voor in de yoghurt of gewoon als tussendoortje uit het vuistje. De granola wordt dagelijks vers gemaakt in de winkel op De Stient in Volendam en vanaf daar verspreid onder de overige winkels. De granola van Bakkerij Kees Gutter is altijd vers, altijd lekker en altijd verantwoord!

Granola van Bakkerij Kees Gutter