Herfsthelden

De herfst is in aantocht en daarom introduceren de bakkers van Kees de Herfsthelden: speciaal geselecteerde producten uit ons assortiment die aandacht verdienen omdat ze zo lekker zijn!

  • De speculaasbrokken van de banketbakkers zijn meermaals met goud bekroond en dat is niet voor niets. De knapperige brokken met een geheime kruidenmelange maken deze lekkernij niet te versmaden.
  • Het Waterlands mueslibrood mag aan deze herfsthelden ook niet ontbreken. Stevig gevuld met noten en vruchten is dit een heerlijke toevoeging aan ontbijt, lunch of als tussendoortje. Tip: smeer er een laagje echte roomboter op! Het mueslibrood doet het trouwens ook heel goed bij een kaasplankje, in combinatie met een glaasje rode wijn.
  • De bakkersbonk walnoot/rozijn laat zich beleggen met veel soorten beleg. Juist de combinatie van hartig beleg met het zoetje van de rozijn maakt dat je je vingers erbij aflikt. De bakkersbonk is 100% volkoren én 100% plantaardig en daardoor echt verantwoord voor elk moment.
  • Van het maken van het schuim, tot de kruimels en de botercrème: het hazelnoot schuimtaartje is geheel volgens eigen recept van onze banketbakkers gemaakt. Het taartje smaakt naar echte hazelnoten en dat zorgt voor de ultieme smaak van de herfst.
  • Ook de appelflap mag aan onze herfsthelden niet ontbreken. Onze appelflap is uniek en niet alleen door de royale vulling met heerlijke nieuwe oogst appels uit de Beemster. Ook het lekkere roomboter bladerdeeg en het gegeven dat de flappen vers in onze winkels worden afgebakken door de meisjes van Kees, zorgt ervoor dat deze lekkernij op elk moment van de dag een heerlijke keus is!

De herfsthelden zijn vanaf heden volop verkrijgbaar in onze winkels in Monnickendam, Volendam, Purmerend en Amsterdam-Noord en -Zeeburg. Geniet van de herfst met onze herfsthelden!