Gevulde koek volgens oud recept

In de loop der jaren zijn onze gevulde koeken steeds weer veranderd. Er kwamen ingrediënten bij en daardoor kwam het recept steeds verder van het origineel af te staan. En dat terwijl het basisrecept eigenlijk nog steeds het beste is.

Daarom dook onze chef banketbakker Rob in zijn oude schoolboeken en vond daar het recept voor de ouderwets lekkere gevulde koek. En met dat recept gaan we terug naar de basis met de allerbeste amandelspijs en een heerlijke koek met een knapperig randje.

Al voor onze nieuwe gevulde koeken in de winkel liggen zijn ze al bekroond met goud. En dat sterkt ons in onze gedachte dat, juist in deze tijd van vernieuwing en vooruitgang, het weer helemaal in is om van ouderwets weer nieuwerwets te maken. En dat hebben onze banketbakkers goed begrepen.

De nieuwe gevulde koeken zijn vanaf maandag 22 maart in al onze winkels te verkrijgen!

Gevulde koeken
Gevulde koeken
Gevulde koeken
Gevulde koeken