Gebak bekroond met goud

De twee populairste gebaksoorten van de banketbakkers van Kees zijn dit jaar bekroond met goud! Het marsepeingebak en het chipolatagebak, beide bedekt met de beste amandelmarsepein, kwamen voor deze bekroning in aanmerking volgens het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

Het marsepeingebak heeft een vulling van heerlijk banketbakkersroom en bij het chipolatagebak is deze banketbakkersroom voorzien van vruchtjes. Dat maakt het een echte kerstklassieker die niet alleen lekker is bij de koffie, maar het ook bijzonder goed doet als dessert!

En wist je dat je ook deze bekroonde taart cadeau kunt doen als relatiegeschenk? De banketbakkers maken deze toppers in verschillende formaten, zodat er voor iedereen een stukje bij de koffie op het werk is.

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. Het gebak is te herkennen aan de gouden zegel en is terug te vinden op de website van het Nederlands Bakkerij Centrum. Deze en andere lekkernijen zijn ook verkrijgbaar in de 6 vestigingen in Monnickendam, Volendam, Purmerend en Amsterdam, maar ook online te bestellen.