Draag bij aan de feestvreugde!

Afgelopen december konden onze klanten Piggy punten sparen voor de Voedselbank. Met die punten konden we alle klanten van de Voedselbank in Purmerend en Waterland in de week voor Kerst trakteren op een heerlijke kerststol. Omdat de actie zo’n groot succes was, hebben we besloten ook nu weer een ludieke actie op te zetten, waar de kinderen van de Voedselbank van profiteren!

Verjaardagstaart
Vanaf 20 februari kunt u uw Piggy punten inleveren als bijdrage aan een slagroomtaart. U kunt ervoor kiezen om aan een kwart (125 punten), halve (250 punten), driekwart (375 punten) of hele (500 punten) slagroomtaart bij te dragen. Samen zorgen we er dan voor dat we bij alle circa 100 kinderen van 0-18, jaar die afhankelijk zijn van de Voedselbank, op de vrijdag in hun verjaardagsweek een slagroomtaart bezorgen. Zij krijgen dan ook van de Voedselbank een pakket van Stichting Jarige Job, met o.a. een cadeautje, slingers en een traktatie voor op school. Zo kunnen ook deze kinderen hun verjaardag vieren!

Hoe het werkt
Wilt u ook bijdragen aan de feestvreugde? Geef dan in de winkel aan dat u Piggy punten wilt doneren voor de Voedselbankactie. U geeft hierbij op een formulier aan hoeveel punten u wilt doneren en vervolgens schrijven we de punten van uw Piggypas af. Zo zorgen we er samen voor dat de kinderen van de Voedselbank ook een leuke verjaardag hebben. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Piggy spaaractie slagroomtaart voedselbank