Doneer een kerststol

De bakker van Waterlands draagt de Voedselbank een warm hart toe. Sinds jaar en dag worden elke vrijdag vers ingevroren broden – die in die week over waren in de winkels – naar de Voedselbank in Purmerend gebracht. Ook Waterlandse gezinnen kunnen rekenen op steun van deze Voedselbank. Op deze manier kunnen ook mensen met een kleine beurs genieten van lekker vers en ambachtelijk brood.

Sinds een aantal jaar heeft Bakkerij Kees Gutter daar een actie aan toegevoegd: wie Piggy-punten inleverde in onze winkels kon een kwart, halve of hele verjaardagstaart doneren aan de Voedselbank, zodat we kinderen van de Voedselbank op hun verjaardag konden verrassen met een heerlijke verse taart. Met het nieuwe jaar in zicht komt deze actie per heden te vervallen, zodat we de Voedselbank weer met andere producten kunnen ondersteunen.

Speciaal voor de decembermaand hebben we direct een nieuwe actie bedacht: levert u 275 Piggy-punten in, dan geven wij een kerststol aan de Voedselbank. Heeft u niet genoeg punten, maar wilt u wel doneren? Tegen betaling van € 7,50 geven wij er eentje namens u aan de Voedselbank. Wij leggen dan ook een bedrag bij, zodat deze lekkere kerststol met amandelspijs van € 9,95 zijn weg vindt naar een cliënt van de Voedselbank.

Hoe meer kerststollen er gedoneerd worden, hoe meer mensen wij samen blij kunnen maken. Dat is de ware kerstgedachte! Doet u met ons mee?