Decembergeschenken

Ontvangen is leuk, maar geven is nog veel leuker. Zin om eens een origineel decembergeschenk te geven? Bij Bakkerij Kees Gutter kun je terecht voor (h)eerlijke Sint- of Kerstpakketten! 

Naast pakketten met heerlijkheden van de bakker van Waterlands zelf, werkt Kees Gutter ook samen met ondernemers die andere lekkere streekproducten maken. Zo kun je je pakket ook aanvullen met de Beemster streekproducten van Eerlijk & Heerlijk of met prachtig vlees uit de Waterlandse polder van Waterland's Weelde. Doordat de pakketten voorzien zijn van versproducten is het ook mogelijk last-minute nog te bestellen.

Wel zin in versproducten, maar lijkt het je ook leuk om andere producten aan het pakket toe te voegen? Bakkerij Kees Gutter werkt al jaren samen met Cor de Goede kerstpakketten. Daardoor kan het pakket worden aangevuld met leuke gadgets of handige gebruiksvoorwerpen. 

De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt en daardoor is er ook voor elk budget wel een leuk pakket te verkrijgen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de meisjes van Kees op info@keesgutter.nl of bel met 0299-652066 om de mogelijkheden te bespreken.