Appeltaart uit de streek!

Er zijn maar weinig mensen die de geur van versgebakken appeltaart kunnen weerstaan. Vooral als die geur afkomstig is van de meest verse appeltaart uit de hele streek. Gemaakt van appeltjes uit de Beemster, komt deze ambachtelijke taart in een mum van tijd van boer tot winkelvloer.
 
 
Het is Kees Gutter zelf die de appeltjes in de Beemster ophaalt bij Eerlijk & Heerlijk. Dick en Vera Berge kiezen daarom de lekkerste appelen uit hun boomgaard voor hem uit. De bakker van Waterlands brengt de appels nog dezelfde dag bij Stichting Philadelphia in het Weeshuis in Monnickendam, waar ze met liefde geschild en in stukjes gesneden worden door de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij kan er bijna op wachten!

Echt handwerk
Zodra de appeltjes geschild en gesneden zijn, brengt hij ze naar zijn bakkerij in Monnickendam. Hier worden de appels met open armen ontvangen door de ambachtelijke bakkers van Kees en meteen verwerkt in de appeltaart. Door de kwaliteit van de appels én de snelle verwerking kunnen de appels puur natuur, zonder toevoegingen tegen verkleuring, aan de appeltaart worden toegevoegd.

Geheim van de bakker
De bakkers van Kees weten wel wat lekker is. Van het deeg met een knapperige bite en een volle roombotersmaak wordt samen met de appels, dus zonder rozijnen en zonder andere onnodige toevoegingen, een heerlijke appeltaart gemaakt.
Het geheim van de bakker? Lekkere appels + lekker deeg = heerlijke appeltaart.

De geur van verse appeltaart
En dus kan het vanaf heden zomaar gebeuren dat de geur van verse appeltaart de weg wijst naar de winkels van Kees Gutter. Want de meisjes van Kees bakken de appeltaart dagelijks vers af in de winkels, zodat ze zo vers mogelijk bij de koffie geserveerd kunnen worden. 

Appeltaart uit de streek