Kerstdelicatessen bekroond met goud

Onze kerststol Deluxe én de Amaretto/Bitterkoekjes tulband zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud! Hiermee voldoen beide delicatessen aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden ze zich van andere producten. De bakkers van Kees zijn natuurlijk bijzonder trots op dit resultaat. Beide lekkernijen zijn vanaf heden in alle winkels te verkrijgen en herkenbaar aan het gouden zegel.

Kerststol Deluxe
Onze kerststol kan al jaren rekenen op een gouden bekroning. Dat komt door het exclusieve recept van de bakkers van Kees met daarin roomboter, speciaal geselecteerde specerijen, sappige rozijnen, hele hazelnoten van de beste kwaliteit en aan de buitenzijde besprenkeld met heerlijke amandelen. Een dikke pil 100% amandelspijs maakt de kerststol Deluxe helemaal af. Met liefde en met de hand gemaakt wordt dit ambachtelijke product door de bakker van Waterlands vers gebakken.

Amaretto/Bitterkoekjes tulband
Ook de Amaretto/Bitterkoekjes tulband viel dit jaar in de prijzen en scoorde bijna de hoogst haalbare score. Dat komt natuurlijk omdat onze tulband, van super smaakvolle roombotercake met een flinke scheut echte Amaretto en hele bitterkoekjes, van échte grondstoffen gemaakt is. En hoewel de alcohol tijdens het bakproces vervliegt, blijft de heerlijke Amarettosmaak. Eigenlijk zijn zowel onze kerststol als de tulband het allerlekkerst als je deze puur natuur eet, met een lekker laagje echte boter.

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. Onze kerststol Deluxe en de Amaretto/Bitterkoekjes tulband zijn herkenbaar aan de gouden zegel op de verpakking en zijn terug te vinden op de website.

Amaretto Bitterkoekjes tulband