Stroopwafels in assortiment

Doen waar je goed in bent. Dat doen de bakkers en meisjes van Kees dagelijks. Maar ergens goed in zijn betekent ook keuzes maken, want je kunt niet alles zelf maken. Soms is dat niet efficiënt of duur, omdat je er niet op ingericht bent en soms kunnen producten alleen in grote hoeveelheden goed geproduceerd worden.

Als je dan als bakker iets inkoopt, dan zoek je een leverancier die nét zo enthousiast is over zijn producten als wij zijn over de onze. Een bedrijf dat kwaliteit levert waar de supermarkt niet tegenop kan. Producten met onderscheidend vermogen, zogezegd. En zo ontstond de samenwerking met Krijt Moester in Zaandijk.

Die samenwerking staat na 60 jaar nog steeds als een huis. Opa Krijt kwam al bij opa Gutter en nog steeds werken we graag met elkaar samen. Als zoetwarengroothandel leverde Krijt Moester ons in vroegere tijden – toen de supermarkt de kleine kernen nog lang niet had bereikt – ook producten als San Francisco biscuit. En tegenwoordig zijn ze nog steeds leverancier van onze paaseitjes en kruidnoten. Vanaf nu voegen we daar de stroopwafels aan toe!

Die stroopwafels worden voor Krijt Moester volgens familierecept gemaakt. Want als we het doen, dan doen we het natuurlijk wel goed. En omdat het bedrijf van Ronald Krijt normaal gesproken veel levert aan de toeristenindustrie, is hij heel blij met oude klanten zoals wij, waar hij in deze rare tijd zijn producten toch aan kan leveren. Dat is wat wij noemen een win-win-win situatie. Want niet alleen hij en wij worden blij van deze samenwerking, ook u heeft weer een extra lekkere keuze bij de koffie!