Niet geslaagd? Geld terug!

Het is een bijzonder jaar voor examenkandidaten, want slagen zonder examen te doen is toch wel raar! Omdat lang niet iedere leerling zeker is van een positief resultaat, hanteert bakkerij Kees Gutter weer de 'niet geslaagd, geld terug' garantie. Zo kunt u met een gerust hart de diplomataart bestellen en grijpt u niet mis. Onverwacht toch gezakt? Dan kunt u de taart kosteloos annuleren!

Hoe het werkt?
U bestelt de diplomataart online of in één van onze winkels, maar betaalt nog niet. Op de dag van de uitslag komt u de taart halen en betalen als uw zoon of dochter geslaagd is. Heeft u een negatieve uitslag ontvangen? Dan belt u ons om dat door te geven, zodat wij weten dat u de taart niet op komt halen.

Om gebruik te maken van deze actie kunnen we geen naam op de taart zetten én blijft de taart bij ons in de koelkast tot u de uitslag weet. U kunt dus niet eerst de taart ophalen en daarna weer terugbrengen. Zin in een lekkere taart om een positieve uitslag te vieren, maar geen zin in gedoe? Bestel dan nu alvast uw diplomataart!

Niet geslaagd geld terug garantie