Deluxe Paasstol bekroond met goud

De Paasstol Deluxe van Bakkerij Kees Gutter is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud! Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. De bakkers van Kees zijn natuurlijk bijzonder trots op dit resultaat. De Paasstol Deluxe is vanaf heden in alle winkels te verkrijgen en herkenbaar aan de gouden zegel.

Het geheim?
Dat is het exclusieve recept van de bakkers van Kees met daarin roomboter, speciaal geselecteerde specerijen, sappige rozijnen, hele hazelnoten van de beste kwaliteit en aan de buitenzijde heerlijke amandelen. Een dikke pil 100% amandelspijs maakt de Paasstol Deluxe helemaal af. Met liefde en met de hand gemaakt wordt dit ambachtelijke product door de bakker van Waterlands vers gebakken.

De trotse bakkers met de prijswinnende stol (foto uit archief)

Het allerlekkerst?
Eigenlijk is de Paasstol Deluxe het allerlekkerst als je deze puur natuur eet, maar als je de spijs over de stol verdeelt en er daarna een laagje roomboter overheen smeert, is de stol ook niet te versmaden!

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. De Paasstol Deluxe van Bakkerij Kees Gutter is herkenbaar aan de gouden zegel op de verpakking en is samen met andere bekroonde producten terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Paasstol Deluxe bekroond met goud
Paastol Deluxe met goud bekroond