Sinaasappel Mangoslof bekroond

Met Pasen in het vooruitzicht ontwikkelden de banketbakkers van bakkerij Kees Gutter een smakelijke, frisse Sinaasappel Mangoslof. Deze slof werd onlangs met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.


De Sinaasappel Mangoslof is gebaseerd op de welbekende roomboter slofbodem, die de bakkers ook gebruiken voor de zomerse aardbeienslof. Deze roomboter slofbodem, zoals alleen de banketbakkers van Kees hem kunnen maken, wordt bedekt met een lekkere laag banketbakkersroom, verse stukjes mango, een frisse sinaasappelbavaroise en voor de vitaminen twee hele schijven verse sinaasappel.

Sinaasappel Mangoslof

Hoge eisen
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning het product aan strenge kwaliteitseisen voldoen en zich onderscheiden van andere producten. Er wordt beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, structuur, kleur, geur en smaak/aroma. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. De Sinaasappel Mangoslof is, samen met andere bekroonde producten, terug te vinden op de website.

Delen:

| |