Communie Proefdag 13 maart

De communie is voor kinderen én hun familie een belangrijk en feestelijk moment. En bij een feestelijke gelegenheid mag een mooie taart niet ontbreken! Daarom organiseert Bakkerij Kees Gutter dit jaar voor de vijfde keer een gratis Proefdag. Deze wordt gehouden in de winkel van Gutter op De Stient 16 in Volendam, op dinsdag 13 maart van 8.00 – 19.00 uur.

Gratis proeven
De gehele dag kan er gratis geproefd worden van alle mogelijkheden die de bakker van Waterlands biedt. Medewerksters Paula de Boer en Els Schilder, beiden ervaringsdeskundigen, kunnen u informeren over alle mogelijkheden, laten u proeven van alle smaken en geven antwoord op al uw praktische vragen. Wist u trouwens dat de taart zo vers is dat u deze zonder problemen zaterdag al kunt ophalen? Dat scheelt u op zondag een hoop gedoe!

Communie Proefdag 13 maart 2018

Geen communie? Ook dan proeven!
Ook als er (nog) geen Communiekantje is, maar u voor een andere festiviteit op zoek bent naar een heerlijke taart, bent u van harte welkom oom te komen proeven en de mogelijkheden te bespreken! Reserveren voor deze dag hoeft niet, komt u gewoon langs in de winkel op De Stient en neem de kinderen gezellig mee!

Delen:

| |