Appelflap uit de streek

Streekproducten zijn hot en daar gaat het hart van de bakkers van Kees sneller van kloppen. Nu de donkere maanden er weer aankomen werd het dan ook hoog tijd om de oude vertrouwde, maar ietwat saaie, appelflap te veranderen. Het resultaat? Een eigenwijs lekkere appelflap, gemaakt van appeltjes uit de streek!

Appelflap

De appelflap is populair en zeker niet alleen op oudjaarsavond. De nieuwe appelflap is volgens de bakkers nog véél lekkerder en geschikt voor elk koffiemoment. Dat komt doordat de nieuwe flap gemaakt is van met de hand geschilde appels van fruitteler Eerlijk & Heerlijk uit de Zuidoostbeemster. Pure, Waterlandse appels! Die appels worden omhuld met luchtig bladerdeeg, bereid met de beste roomboter. En natuurlijk gaat er ook een vleugje kaneel en suiker doorheen. Vervolgens vormt de bakker van Waterlands daar een mooie flap van. Een beetje rond, met een eigenwijs recht kantje!

Een oud-Hollands 'gewoon' product volgens nieuw recept en in een nieuw jasje. Zo maken de bakkers van Kees de appelflap wel héél bijzonder...

Delen:

| |